Προώθηση ιστοσελίδων – SEO

Προώθηση ιστοσελίδων – SEO

Η κατασκευή της ιστοσελίδας σας είναι ένα βασικό κομμάτι. Άλλο όμως ακόμα βασικότερο, είναι το κατά πόσο σωστά είναι κατασκευασμένη, έτσι ώστε να αναγνωρίζεται από τις μηχανές αναζήτησης.

Αυτός είναι ο τομέας του SEO. Η δυνατότητα που δίνεται σε μία ιστοσελίδα να είναι φιλική στις μηχανές αναζήτησης.

Σε αυτόν τον τομέα αναλαμβάνουμε:

– Βελτιστοποίηση/διόρθωση του κώδικα της ιστοσελίδας σας κάτω από τα W3C Standards, εφόσον αυτό είναι εφικτό.
– Έλεγχο των λέξεων-κλειδιών.
– Δημιουργία ή βελτιστοποίηση των meta data / meta tags.
– Βελτίωση εικόνων.
– Δημιουργία έγκυρου Google Sitemap για την διευκόλυνση του indexing της ιστοσελίδας σας.
– Δημιουργία αρχείων με εντολές για τα bots που “scannάρουν” την ιστοσελίδα σας.
– Καταχώρηση της ιστοσελίδας σας στους διασημότερους διαδικτυακούς καταλόγους, portals και σεεκατοντάδες μηχανές αναζήτησης (Search Engine Submission / SES), όπου με αυτήν την ενέργεια βοηθάμε στην καλύτερη κατάταξη της ιστοσελίδας στα φυσικά αποτελέσματα του Google.
– Βελτίωση χρόνου φόρτωσης ιστοσελίδας.
– Social Media Marketing.
– Σε περίπτωση Flash ιστοστελίδας, χρήση ανάλογων SEO tactics για να μπορεί να αναγνωριστεί από μηχανές αναζήτησης.

Οι υπηρεσίες μας προσαρμόζονται στις ανάγκες σας και κάθε σελίδα που δημιουργούμε σχεδιάζεται και κατασκευάζεται με διαφορετικά κριτήρια.

Σχεδιάστε την ηλεκτρονική παρουσίαση της επιχείρησής σας και προβάλετέ την 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, αποκτώντας έτσι έναν συνεχόμενα ακούραστο πωλητή.

Συχνές Ερωτήσεις - Απαντήσεις

Για να ελέγξετε ποιά ονόματα είναι ελεύθερα για καταχώρηση (ενοικίαση) θα πρέπει να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του μητρώου ονομάτων (Hostmaster) στο http://www.gr και όχι κάποια άλλη ιστοσελίδα ή μηχανή αναζήτησης (Google, κτλ).

Το δεύτερο βήμα είναι η κατασκευή της ιστοσελίδας σας. Απαραίτητα θα χρειαστείτε το λογότυπο της εταιρείας σας, να γνωρίζετε τον βασικό κορμό της ιστοσελίδας σας (Menu) και καλό θα είναι να υπάρχουν έτοιμα τα κείμενα και οι φωτογραφίες που θέλετε να προβάλλετε (προϊόντων, υπηρεσιών, κτλ).  Τα υπόλοιπα υλικά συσχετίζονται με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας που θέλετε να δημιουργήσετε και θα ενημερωθείτε για αυτά από την εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων που θα επιλέξετε.

Μετά την αγορά του ονόματος και την δημιουργία της ιστοσελίδας σας, χρειάζεστε ένα πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων (Web Hosting). Το μέγεθος και το κόστος του πακέτου φιλοξενίας συσχετίζεται με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αλλά και τους στόχους που έχετε για την ιστοσελίδα σας. Π.χ. ενδεικτικά αναφέρουμε ότι αν σας ενδιαφέρει το SEO, οι μηχανές αναζήτησης (Π.χ. Google) βαθμολογούν διαφορετικά τις ιστοσελίδες που φιλοξενούνται σε Ελληνικούς Web Servers από αυτές που φιλοξενούνται σε Web Servers εξωτερικού. Επίσης μια μικρή ιστοσελίδα χρειάζεται ένα απλό και οικονομικό πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων ενώ μια διαδικτυακή πύλη (Portal) με μεγάλες απαιτήσεις σε Video χρειάζεται ολοκληρωμένους Web Servers.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας ηλεκτρονικά συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας

Με το χαμηλό κόστος των υπηρεσιών μας, μπορείτε ως συνεργάτης μας να μεταπωλήσετε τις υπηρεσίες μας και σαφώς να επωφεληθείτε οικονομικά από αυτό!

Ζητήστε μας σήμερα προσφορά για την σχεδίαση και την υλοποίηση του δικού σας site στο διαδίκτυο !