Κατασκευή Eshop

Κατασκευή E-Shop

Δώστε την δυνατότητα στους πελάτες σας να αγοράσουν τα προϊόντα σας με ασφάλεια!
Αφήστε μας να κατασκευάσουμε για εσάς το ηλεκτρονικό σας κατάστημα και δώστε την δυνατότητα στους πελάτες σας να ενημερώνονται και να αγοράζουν τα προϊόντα σας 24 ώρες επί 365 μέρες τον χρόνο.

Η κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (Eshop), όπως ακριβώς και ένα κατάστημα στην αγορά, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Θα πρέπει να ακολουθηθούν κάποιοι βασικοί κανόνες οι οποίοι θα το οδηγήσουν στην επιτυχία.

Εκτός από τον εικαστικό τομέα, η ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού σας καταστήματος θα είναι:

Επαγγελματικά σχεδιασμένη.

– Εύκολη στη χρήση και στην πλοήγηση για τους πελάτες σας.
– Γρήγορη.
– Με πλήρη παρουσίαση των προϊόντων σας (Ονομασία, κωδικός, περιγραφή, φωτογραφίες και τιμή).
– Θα προβάλλονται τα δημοφιλέστερα προϊόντα σας και οι προσφορές σας.
– Με δυνατότητα αναζήτησης των προϊόντων σας.
– Με φόρμα εγγραφής.
– Με ηλεκτρονικό καλάθι.
– Δυνατότητα πολλαπλών τρόπων εξόφλησης παραγγελιών (αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, πιστωτική κάρτα).
– Αυτόματη αποστολή επιβεβαιωτικών e-mails στον πελάτη.
– Δυνατότητα αποστολής μαζικών e-mails στους πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος.
– Πλήρη στατιστικά στοιχεία καταστήματος (Παραγγελίες, πελάτες, επισκεψιμότητα).
– Αυτόματη ενημέρωση του επιχειρηματία για κάθε συναλλαγή μέσω e-mail.
– Δυνατότητα προβολής και διαχείρισης των πελατών του ηλεκτρονικού καταστήματος.
– Διαχείριση παραγγελιών – πωλήσεων καταστήματος.
– Βack-up καταστήματος.
– Ιστορικό παραγγελιών.
– Υποστήριξη στις λειτουργίες του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Σχεδιάστε την ηλεκτρονική παρουσίαση της επιχείρησής σας και προβάλετέ την 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, αποκτώντας έτσι έναν συνεχόμενα ακούραστο πωλητή.

Συχνές Ερωτήσεις - Απαντήσεις

Για να ελέγξετε ποιά ονόματα είναι ελεύθερα για καταχώρηση (ενοικίαση) θα πρέπει να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του μητρώου ονομάτων (Hostmaster) στο http://www.gr και όχι κάποια άλλη ιστοσελίδα ή μηχανή αναζήτησης (Google, κτλ).

Το δεύτερο βήμα είναι η κατασκευή της ιστοσελίδας σας. Απαραίτητα θα χρειαστείτε το λογότυπο της εταιρείας σας, να γνωρίζετε τον βασικό κορμό της ιστοσελίδας σας (Menu) και καλό θα είναι να υπάρχουν έτοιμα τα κείμενα και οι φωτογραφίες που θέλετε να προβάλλετε (προϊόντων, υπηρεσιών, κτλ).  Τα υπόλοιπα υλικά συσχετίζονται με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας που θέλετε να δημιουργήσετε και θα ενημερωθείτε για αυτά από την εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων που θα επιλέξετε.

Μετά την αγορά του ονόματος και την δημιουργία της ιστοσελίδας σας, χρειάζεστε ένα πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων (Web Hosting). Το μέγεθος και το κόστος του πακέτου φιλοξενίας συσχετίζεται με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αλλά και τους στόχους που έχετε για την ιστοσελίδα σας. Π.χ. ενδεικτικά αναφέρουμε ότι αν σας ενδιαφέρει το SEO, οι μηχανές αναζήτησης (Π.χ. Google) βαθμολογούν διαφορετικά τις ιστοσελίδες που φιλοξενούνται σε Ελληνικούς Web Servers από αυτές που φιλοξενούνται σε Web Servers εξωτερικού. Επίσης μια μικρή ιστοσελίδα χρειάζεται ένα απλό και οικονομικό πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων ενώ μια διαδικτυακή πύλη (Portal) με μεγάλες απαιτήσεις σε Video χρειάζεται ολοκληρωμένους Web Servers.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας ηλεκτρονικά συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας

Με το χαμηλό κόστος των υπηρεσιών μας, μπορείτε ως συνεργάτης μας να μεταπωλήσετε τις υπηρεσίες μας και σαφώς να επωφεληθείτε οικονομικά από αυτό!

Ζητήστε μας σήμερα προσφορά για την σχεδίαση και την υλοποίηση του δικού σας site στο διαδίκτυο !