Κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευή ιστοσελίδων

Η δυναμική ιστοσελίδα απευθύνεται σε μεσαίες, μεγάλες επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και σε όσους θέλουν να έχουν την δυνατότητα πλήρους διαχείρισης της ιστοσελίδας τους.

Σε μία δυναμική ιστοσελίδα, το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, αποθηκεύεται σε βάσεις δεδομένων και αντλείται δυναμικά από εκεί, κάθε φορά που κάποιος επισκέπτεται την ιστοσελίδα μας. Πέρα λοιπόν από το frontend (εξωτερικό κομμάτι της ιστοσελίδας που βλέπουν οι επισκέπτες), η ιστοσελίδα σας θα έχει σαφώς και το backend, όπου αποτελεί την “περιοχή” όπου με τον κωδικό και όνομα χρήστη σας, θα έχετε πρόσβαση και πλήρη διαχείριση όλου του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας.

Για να κρατάμε το κόστος χαμηλό, βασίζουμε τις ιστοσελίδες σε λογισμικά ανοιχτού κώδικα (Open Source) εξασφαλίζοντας έτσι συχνές αναβαθμίσεις για την καλυτερη ασφάλεια και λειτουργικότητα της ιστοσελίδας σας, καθώς και βεβαίως με αυτό καταφέρνουμε την παράδοση σε λιγότερο χρονικό διάστημα.

Για τους πιό απαιτητικούς πελάτες μας, αναλαμβάνουμε και την κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων εξ’ αρχής στα μέτρα που εκείνοι επιθυμούν (custom dynamic site).

Σχεδιάστε την ηλεκτρονική παρουσίαση της επιχείρησής σας και προβάλετέ την 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, αποκτώντας έτσι έναν συνεχόμενα ακούραστο πωλητή.

Συχνές Ερωτήσεις - Απαντήσεις

Για να ελέγξετε ποιά ονόματα είναι ελεύθερα για καταχώρηση (ενοικίαση) θα πρέπει να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του μητρώου ονομάτων (Hostmaster) στο http://www.gr και όχι κάποια άλλη ιστοσελίδα ή μηχανή αναζήτησης (Google, κτλ).

Το δεύτερο βήμα είναι η κατασκευή της ιστοσελίδας σας. Απαραίτητα θα χρειαστείτε το λογότυπο της εταιρείας σας, να γνωρίζετε τον βασικό κορμό της ιστοσελίδας σας (Menu) και καλό θα είναι να υπάρχουν έτοιμα τα κείμενα και οι φωτογραφίες που θέλετε να προβάλλετε (προϊόντων, υπηρεσιών, κτλ).  Τα υπόλοιπα υλικά συσχετίζονται με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας που θέλετε να δημιουργήσετε και θα ενημερωθείτε για αυτά από την εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων που θα επιλέξετε.

Μετά την αγορά του ονόματος και την δημιουργία της ιστοσελίδας σας, χρειάζεστε ένα πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων (Web Hosting). Το μέγεθος και το κόστος του πακέτου φιλοξενίας συσχετίζεται με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αλλά και τους στόχους που έχετε για την ιστοσελίδα σας. Π.χ. ενδεικτικά αναφέρουμε ότι αν σας ενδιαφέρει το SEO, οι μηχανές αναζήτησης (Π.χ. Google) βαθμολογούν διαφορετικά τις ιστοσελίδες που φιλοξενούνται σε Ελληνικούς Web Servers από αυτές που φιλοξενούνται σε Web Servers εξωτερικού. Επίσης μια μικρή ιστοσελίδα χρειάζεται ένα απλό και οικονομικό πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων ενώ μια διαδικτυακή πύλη (Portal) με μεγάλες απαιτήσεις σε Video χρειάζεται ολοκληρωμένους Web Servers.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας ηλεκτρονικά συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας

Με το χαμηλό κόστος των υπηρεσιών μας, μπορείτε ως συνεργάτης μας να μεταπωλήσετε τις υπηρεσίες μας και σαφώς να επωφεληθείτε οικονομικά από αυτό!

Ζητήστε μας σήμερα προσφορά για την σχεδίαση και την υλοποίηση του δικού σας site στο διαδίκτυο !