Κατοχύρωση Domain

Domain-names

Διασφαλίστε ότι η ιστοσελίδα σας και οι λογαριασμοί e-mail σας, θα είναι διαθέσιμα 24/7, κάθε μέρα, μήνα και χρόνο!

Όλα τα πακέτα φιλοξενίας στηρίσσονται στο παγκοσμίως αναγνωρισμένο και άριστο στην κατηγορία του,Open Source πρόγραμμα διαχείρισης online χώρου και χαρακτηριστικών λογαριασμών φιλοξενίας. Οι servers στους οποίους θα φιλοξενείται η ιστοσελίδα σας, αναβαθμίζονται κάθε φορά που παρουσιάζονται νέες εκδόσεις λογισμικών διαχείρισης, έτσι ώστε να είναι συμβατά με τα νέα scripts ιστοσελίδων και γλωσσών προγραμματισμού που παρουσιάζονται καθημερινά στην αγορά. Φιλοξενούνται στην Γερμανία και σας παρέχουν εγγυημένα ασφαλείς υπηρεσίες μέσω εφεδρικών UPS και συστημάτων πυρασφάλειας.

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να αναβαθμίσετε τα χαρακτηριστικά του πακέτου φιλοξενίας όπου θα έχετε επιλέξει, ανάλογα με νέες απαιτήσεις της ιστοσελίδας σας.

Σχεδιάστε την ηλεκτρονική παρουσίαση της επιχείρησής σας και προβάλετέ την 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, αποκτώντας έτσι έναν συνεχόμενα ακούραστο πωλητή.

Συχνές Ερωτήσεις - Απαντήσεις

Για να ελέγξετε ποιά ονόματα είναι ελεύθερα για καταχώρηση (ενοικίαση) θα πρέπει να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του μητρώου ονομάτων (Hostmaster) στο http://www.gr και όχι κάποια άλλη ιστοσελίδα ή μηχανή αναζήτησης (Google, κτλ).

Το δεύτερο βήμα είναι η κατασκευή της ιστοσελίδας σας. Απαραίτητα θα χρειαστείτε το λογότυπο της εταιρείας σας, να γνωρίζετε τον βασικό κορμό της ιστοσελίδας σας (Menu) και καλό θα είναι να υπάρχουν έτοιμα τα κείμενα και οι φωτογραφίες που θέλετε να προβάλλετε (προϊόντων, υπηρεσιών, κτλ).  Τα υπόλοιπα υλικά συσχετίζονται με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας που θέλετε να δημιουργήσετε και θα ενημερωθείτε για αυτά από την εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων που θα επιλέξετε.

Μετά την αγορά του ονόματος και την δημιουργία της ιστοσελίδας σας, χρειάζεστε ένα πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων (Web Hosting). Το μέγεθος και το κόστος του πακέτου φιλοξενίας συσχετίζεται με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αλλά και τους στόχους που έχετε για την ιστοσελίδα σας. Π.χ. ενδεικτικά αναφέρουμε ότι αν σας ενδιαφέρει το SEO, οι μηχανές αναζήτησης (Π.χ. Google) βαθμολογούν διαφορετικά τις ιστοσελίδες που φιλοξενούνται σε Ελληνικούς Web Servers από αυτές που φιλοξενούνται σε Web Servers εξωτερικού. Επίσης μια μικρή ιστοσελίδα χρειάζεται ένα απλό και οικονομικό πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων ενώ μια διαδικτυακή πύλη (Portal) με μεγάλες απαιτήσεις σε Video χρειάζεται ολοκληρωμένους Web Servers.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας ηλεκτρονικά συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας

Με το χαμηλό κόστος των υπηρεσιών μας, μπορείτε ως συνεργάτης μας να μεταπωλήσετε τις υπηρεσίες μας και σαφώς να επωφεληθείτε οικονομικά από αυτό!

Ζητήστε μας σήμερα προσφορά για την σχεδίαση και την υλοποίηση του δικού σας site στο διαδίκτυο !